maanantai 22. heinäkuuta 2013

Nikita-sukat








Nämä sukat ovat valmistuneet rehellisesti sanottuna ihan ohimennen ja huomaamatta erään erittäin koukuttavan tv-sarjan (Nikita, btw ihan mielettömän hyvä sarja jos tykkää "toiminnasta" ja jännityksestä, romantiikkaa unohtamatta!)katselun aikana. Iltaisin on tullut katsottua viime viikkojen aikana aina ennen nukkumaan menoa muutama jakso kyseistä sarjaa ja samalla sukkapuikot ovat suihkineet menemään. Malli on erittäin helppo ja sitä on helppo kutoa vaikka katsoisikin televisiota samalla. Ohjeen nappasin DROPSIlta, unohtamatta muokata ohjetta itselleni sopivammaksi. Tuntuu, että systemaattisesti joudun aina vähentämään noita ohjeiden silmukkamääriä ja näin ollen tässäkin on tehty aloitus 70 silmukalla ohjeen 90 sijaan.. 

Näistä tuli kyllä taas yhdet uudet lempparisukat ensi vuoden myyjäisiin Berliiniin 

Lanka: Novita Nalle taika yht.118g
Puikot: nro 3
Koko: 38/39

P.s. Ihan mieletöntä, olen odotellut tässä viime päivät 10 000 kävijän rajan rikkoitumista sivuillani ja tänään se tapahtui! Sen kunniaksi aion kyllä laittaa piahkoin jonkin sortin arvonnan pystyyn! Olettepas ihan mahtavia kaikki! 

15 kommenttia:

  1. Oi! Kolahtaa kyllä meikäläiseen, joku salakavala liila-kausi tuolla mielen sopukoissa jyllää. Ihanat sukat ja jään odottelemaan arvontaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Värit menee kyllä jännästi aina kausissa, toisinaan jotkut värit kolahtaa ja toisinaan taas ei. Lilasta on nyt niin ihania sävyjä kaupoissa, että kyllähän se vaan iskee! =)

      Poista
  2. Aivan huikean kauniit sukat ja väri myös niin ihana!!! Täydelliset <3 Saisinkohan tällaisia ikinä aikaiseksi... Lupaan itselleni ainakin yrittää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ihanasta kommentista! Ja tottakai saat aikaiseksi, ohje ei ole edes hankala. Tuumasta toimeen vain! ;)

      Poista
  3. Kauniit sukat! Ja niin ihana tuo langan väritys. Saa nähdä pitääkö tuota Nalle taikaa hommata vaikka en yleensä värikkäistä langoista tykkää.

    VastaaPoista
  4. Todella kauniit sukat! Itsekin olen huomannut että liila väri kolahtaa nyt syksyn lähetessä aina vaan kovemmin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos paljon! Vaikka se onkin tylsää myöntää, niin kesä on vaihtumassa hijalleen syksyyn ja tuo taas mukanaan uusia ihania värejä mitä jo toisinaan kaipaakin! =)

      Poista
  5. Todella suloiset ja ihanan näköiset sukat, tuollaiset tahtoisi itselleenkin. Ja edellisessä postauksessa, aivan mahtava kuppisaalis, tuntuu että itse ei koskaan löydä kirppareilta mitään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kielo, ei muuta kun kutimet esiin ja itselle samanlaisia neulomaan! ;) Ja kiitos, kieltämättä yllätin itsenikin tuolla kuppisaaliilla!

      Poista
  6. Tästäkös se idea sitten taas lähti... Niin ihanat pitkävartiset sukat, että pakko se on tehdä itsellekkin jonkin sortin pitkävartiset! :)

    Myös minä joudun vähentämään silmukkamääriä varsinkin Novitan ja DROPSin ohjeista. Liekkö aivan järkyttävän löysä käsiala sitten, kun esimerkiksi omiin töppösiini (37,5) joutuisin Nalle langasta sukat neulomaan 48 silmukalla (koko 30) Novitan ohjeen 56 silmukan (koko 38) sijaan o_O

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa jos innostut! Lopputulos pitkävartisissa sukissa palkitsee kyllä aina! =)

      Ja en kyllä tiedä mikä tuohon silmukkamäärään mahtaa ollakaan syynä. Kenties omistamme niin kapoiset pohkeet, että joudumme sen vuoksi vähentämään silmukkamääriä!? :D Onneksi tämän on jo ajan saatossa oppinut katsomaan etukäteen kun ohjetta silmäilee ja osaa muuntaa määrät oikeiksi kun tietää minkä paksuisilla langoilla tarvitaan mikäkin määrä silmukoita, jotta sukista tulee omaan jalkaan sopivat :)

      Poista
  7. Todella nätit! Ihastuin muutenkin kaikkiin ihaniin käsitöihisi kun selailin aiempia postauksia.Sait juuri uuden lukijan.:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ja ihanaa kuulla, oikein paljon tervetuloa! <3

      Poista

Kaunis kiitos kommentistasi!